Gyere forgatni Halász Judittal!
Helyszín: Budapest, Kőbánya
Időpont: 2018. április 10. 10:00-től

Kép forrása:  youtube.com/Halász Judit Official

Velem jönnél:

videós újságíró, dokumentumfilm rendező,
szakmai gyakorlatvezető (BA, MA)

Fabini Piroska

1 résztvevőt tudunk fogadni, úgyhogy jelentkezz minél hamarabb!

Miben segít nekem?

Láthatsz egy valódi exklúzív interjút élőben, amely konkrét, gyakorlati helyzeten keresztül fedi fel számodra a videóforgatás lépéseit.

Mennyi ideig tart?

A forgatás 11:00-től van megbeszélve, de az előkészületek miatt már 10:00-től ott vagyunk a helyszínen, legjobb lenne ekkor érkezned. Az interjú 13:00-ig tart. Utána levezetés, elpakolás, megbeszélés kb. 14:00-ig.

Közlekedés?

 Budapesten a Kőbánya-Kispest metrómegállóhoz közeli irodaparkban lesz a felvétel, pontos címet a jelentkezés után adunk a résztvevőknek.

Miért jó ez?

Tanulhatsz belőle, válaszol a Te kérdéseidre, átláthatod a gyakorlati lépéseket, megtudhatod, hogy interjú előtt mit nem szabad csinálni, és mit muszáj.

Mit nyerek vele, ha elvégzem?

Oldani fogja benned a filmkészítés körüli misztikus érzéseket, és megjön a bátorságod, hogy Te is bátrabban belevágj a saját videóid elkészítésébe, fejlesztésébe.

Akik már voltak ilyenen, ezt mondják:

“ Nagyon érdekelt, hogy hogyan is néz ki a "színfalak mögött" egy kisfilm, interjú elkészítése. Megtanultam azt, hogy mikor hogy kell beállni a fények miatt. Hogyan kell kiszűrni a zajokat. Piroska a forgatás alatt folyamatosan mondta nekem, hogy mikor mi fog történni. Mit miért csinálunk úgy ahogy. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki profi szinten szeretne filmezést tanulni egy nagyon kedves és végtelenül ügyes szakembertől. 🙂”
Molnárné Reményi Anna
“Fabini Piroska a legeslegjobbak közül való. Azért szeretek beszélgetni vele, mert az érdeklődése, és a kérdezésmódja azt is kihozza belőlem, amire korábban nem is gondoltam. Tanulni lehet a kérdéseiből és a különleges látásmódjából. Minden alkalmat megragadok, hogy beszélgethessek vele.”
Forgács Attila
gasztropszichológus, az ELTE és a Corvinus Egyetem docense

Akikkel már dolgoztam együtt:

"Piroskáék jöttek, láttak és forgattak, a végeredmény pedig fantasztikus lett. Profin felkészültek a beszélgetésekre, kitalálták a részleteket, így nem csak jó minőségű lett a felvétel, de jól átadta a rendezvény hangulatát is. Köszönöm, hogy együtt dolgozhattunk, máskor is mindenképpen őket hívjuk majd!"
Vida Ágnes
pszichológus, online marketing szakértő

A részvétel ára 16.000 Ft.
Csak korlátozott számú résztvevőt tudunk fogadni, úgyhogy ha érdekel a forgatás, akkor minél hamarabb küldj egy e-mailt a telefonszámoddal a szia[kukac]videomarketingmuhely[pont]hu -ra.
Visszahívunk!