Gyere velünk forgatni a Bosnyák térre, ahol az utca emberét kérdezzük közéleti témákban!
Helyszín: Budapest, Bosnyák tér
Időpont: 2018. március 8-án, csütörtökön 10:00-től

Velünk jönnél:

Fabini Piroska

videós újságíró, dokumentumfilm rendező,
szakmai gyakorlatvezető (BA, MA)

Csak korlátozott számú résztvevőt tudunk fogadni, úgyhogy jelentkezz minél hamarabb!

Miben segít nekem?

Láthatsz egy valódi, élő felvételt, amely konkrét, gyakorlati helyzeten keresztül fedi fel számodra a videóforgatás lépéseit.

Mennyi ideig tart?

A forgatás kb. 12:00-ig tart.

Miért jó ez?

Tanulhatsz belőle, válaszol a Te kérdéseidre, átláthatod a gyakorlati lépéseket, megtudhatod, hogy interjú előtt mit nem szabad csinálni, és mit muszáj.

Mit nyerek vele, ha részt veszek?

Oldani fogja benned a filmkészítés körüli misztikus érzéseket, és megjön a bátorságod, hogy Te is bátrabban belevágj a saját videóid elkészítésébe, fejlesztésébe.

Akik már voltak ilyenen, ezt mondják:

“Piroska nagyon jó szakember, hiszen nemcsak jó kérdéseket tesz fel interjúalanyainak, hanem pl. lefut velük 20 km-t, ha arra van szükség. A forgatás alatt folyamatosan mondta nekem, hogy mikor mi fog történni. Mit miért csinálunk úgy ahogy. Megtanultam azt, hogy mikor hogy kell beállni a fények miatt. Hogyan kell kiszűrni a zajokat. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki profi szinten szeretne filmezést tanulni egy nagyon kedves és végtelenül ügyes szakembertől. 🙂”
Molnárné Reményi Anna
egykori gyakornok

Akikkel már dolgoztam együtt:

"Piroskáék jöttek, láttak és forgattak, a végeredmény pedig fantasztikus lett. Profin felkészültek a beszélgetésekre, kitalálták a részleteket, így nem csak jó minőségű lett a felvétel, de jól átadta a rendezvény hangulatát is. Köszönöm, hogy együtt dolgozhattunk, máskor is mindenképpen őket hívjuk majd!"
Vida Ágnes
pszichológus, online marketing tanácsadó
“Fabini Piroska a legeslegjobbak közül való. Azért szeretek beszélgetni vele, mert az érdeklődése, és a kérdezésmódja azt is kihozza belőlem, amire korábban nem is gondoltam. ”
Forgács Attila
gasztropszichológus, az ELTE és a Corvinus Egyetem docense

A részvétel ára 8.000 Ft.
Csak korlátozott számú résztvevőt tudunk fogadni, úgyhogy ha komolyan érdekel a forgatás, akkor minél hamarabb küldj egy e-mailt a telefonszámoddal a szia[kukac]videomarketingmuhely[pont]hu -ra.
Visszahívunk!