YouTube-csatorna kezelése

Minden feladatot egyedien oldunk meg,  így kérünk, hogy mindenképp kérj e-mailben egyedi ajánlatot, a címünk: szia@videomarketingmuhely.hu

Nagyjából az alábbi csomagárakkal tudsz kalkulálni.

mini csomag

14.900 Ft + ÁFA

azaz 18 923 Ft

havonta

Midi csomag

24.900 Ft + ÁFA

azaz 31 623 Ft

havonta

nagy csomag

33.900 Ft + ÁFA

azaz 43 053 Ft

havonta

Gyakori kérdések

Nem,  a videók forgatását, megvágását a csatornakezelési díj nem tartalmazza, arra külön ajánlatot érdemes kérni.

Igen, kérj erre egyedi ajánlatot légy szíves az alábbi kérdőíven!

A YouTube-csatorna megalapítását, és a csatorna egyedi
borítóképének elkészítését bármelyik csomag megrendelése esetén ajándékba adjuk Neked. 🙂

Ha rendszeresen teszel ki új videót, és azok érdekes tartalmúak, olyanok, amelyekre keresni szoktak az emberek, akkor pár hónap alatt már láthatóak lesznek az eredmények. Mindenesetre több hét lesz, mire valamit a keresők érzékelni kezdenek, szóval hosszabb távon várható eredmény. Kérlek, hogy ezt ne ködösítésnek érzékeld, csak jobb, ha realitásra számítasz, azaz 30 nap alatt kb. épp csak elkezdjük a közös munkát. Az első 30 nap alatt érzékelni fogod, hogy tisztázzuk a céljaidat, megfogalmazok ajánlásokat számodra, hogy mit hogyan érdemes pl. más csatornáiddal összekötni, ha érdekel, mutatok erre technikai megoldásokat is, témaajánlásokat is megfogalmazok, stb.

Azért, mert a YouTube-ra feltöltött videók a keresési listákon jó helyezést érnek el. A YouTube a Google tulajdona, így Google kereséskor kedvező a helyezése a találati listán a YouTube-ra feltöltött tartalmaknak.

Akikkel már dolgoztam együtt:​

"Piroskáék jöttek, láttak és forgattak, a végeredmény pedig fantasztikus lett. Profin felkészültek a beszélgetésekre, kitalálták a részleteket, így nem csak jó minőségű lett a felvétel, de jól átadta a rendezvény hangulatát is. Köszönöm, hogy együtt dolgozhattunk, máskor is mindenképpen őket hívjuk majd!"
Vida Ágnes
pszichológus, online marketing szakértő
"Először is még egyszer köszönök minden segítséget. Nagyon jó volt, hogy azonnal kaptam választ, egyértelműen, és főleg türelmesen elmagyaráztál mindent."
Szobota Alma
“Fabini Piroska a legeslegjobbak közül való. Tanulni lehet a kérdéseiből és a különleges látásmódjából. Minden alkalmat megragadok, hogy beszélgethessek vele.”
Forgács Attila
gasztropszichológus
"Szeretném utólag is megköszönni neked a felkészülést. Ritka dolog és nagyon becsülendő, hogy olyan kidolgozott kérdéssort kap az előadó és képviselője, amin érződik, végig van gondolva, és amelyben minden egyes kérdés értékes. Sokkal könnyebben megnyílik az ember és kialakul a bizalom."
Riba Zoltán
Radics Gigi menedzsere